Laat u verrassen door een wervelwind van ontdekkingen... Een combinatie van Aziatische en westerse inspiraties, dompel jezelf onder in een uitzonderlijk universum.
"Ik heb ervaring met de Japanse keuken, ik heb veel essays van mijn waardevolle servers en mijn identiteit, ik heb niet de juiste admiraliteit. Seule ambitie: dat is wat je wil!"
Albert Adrià
Beperkte oplage zolang de voorraad strekt.
Ontdek nieuwe manieren van eten, met temaki als tapas om zelf te maken en onigiri om te delen of niet!
ook à la carte verkrijgbaar
De Catalaanse chef-kok Albert Adrià, die traditie en innovatie hoog in het vaandel heeft staan, is een toonaangevend figuur in de wereldgastronomie. Hij is van Spaanse afkomst en is vooral bekend omdat hij samen met zijn broer Ferran heeft bijgedragen aan het succes van restaurant ElBulli, dat meerdere jaren achtereen is uitgeroepen tot beste driesterrenrestaurant ter wereld. Nu staat hij aan het roer van Enigma in Barcelona en is hij ook een uitstekende patissier, auteur en bovenal expert in culinair onderzoek en ontwikkeling. De creatieve en toch eenvoudige keuken van Albert Adrià is origineel, verfijnd en toegankelijk voor iedereen!