Sushi Shop x Albert Adrià

Laat u verrassen door een wervelwind van ontdekkingen... Een combinatie van Aziatische en westerse inspiraties, dompel jezelf onder in een uitzonderlijk universum.

De Albert Adrià Box voor Sushi Shop

"Ik heb ervaring met de Japanse keuken, ik heb veel essays van mijn waardevolle servers en mijn identiteit, ik heb niet de juiste admiraliteit. Seule ambitie: dat is wat je wil!"

Albert Adrià

Beperkte oplage zolang de voorraad strekt.

Composition
1 Produit indisponible
2 Produit indisponible
4 Produit indisponible
6 Produit indisponible
4 Produit indisponible
4 Produit indisponible
Chef-kok Albert Adrià presenteert 2 originele recepten voor Sushi Shop

Ontdek nieuwe manieren van eten, met temaki als tapas om zelf te maken en onigiri om te delen of niet!

TEMAKI LIKE TAPAS
"Ik kon het idee niet weerstaan om mijn eigen temaki te maken! Voor deze creatie, een beetje in de geest van tapas, heb ik verschillende bereidingen bedacht, een guacamole met Japanse smaken, een pittige tonijntartaar, een mix van groenten en knapperige augurken, gekonfijte shiitake paddenstoelen, die iedereen naar eigen smaak kan combineren met geazijnde rijst en knapperige noribladeren."

Albert Adrià

1 temaki zoals tapas is gelijk aan ongeveer 15 stukjes.
SHIITAKE ONIGIRI DUO
"Onigiri is de Japanse versie van snacken. Ik heb gekozen voor een kleiner formaat zodat je er gemakkelijk van kunt genieten, in een paar hapjes. Voor de smaak heb ik de rijst gecombineerd met gekonfijte shiitake paddenstoelen en een mix van gember, geroosterde sesam en furikake. "

Albert Adrià

2 stuks - Dit product is ook per stuk verkrijgbaar
Exclusieve recepten van chef-kok Albert Adrià

ook à la carte verkrijgbaar

Salmon hako
Chicken Kimchi Futomaki
Chicken Kimchi Futomaki
Salmon hako
Spicy tuna hako
Spicy tuna hako
Shiso sushi
Shiso sushi
Shiitake Gunkan
Shiitake Gunkan
Tamago spring
Tamago spring
Laat je verrassen door onze nieuwe ijscreaties
Ontdek twee ijsjes met verrassende texturen en smaken die uw smaakpapillen zullen prikkelen, gecreëerd door chef-kok Albert Adrià voor Sushi Shop... 
Mango Passion Sorbet
Mango Passion Sorbet
Een combinatie die zowel klassiek als exotisch is, even fris als aromatisch, deze Alphonso mango, passievrucht en gembersorbet is een hit bij iedereen!
Soy Sauce Ice Cream
Soy Sauce Ice Cream
Het is een intrigerende creatie, maar wel een voor de hand liggende! Op een klassieke ijsbasis voegt de gezouten sojasaus een vleugje zout toe... met de aroma's van koffie. Een ijsje met umami-smaak dat aansluit bij de wereld van sushi.
ALBERT ADRIÀ

De Catalaanse chef-kok Albert Adrià, die traditie en innovatie hoog in het vaandel heeft staan, is een toonaangevend figuur in de wereldgastronomie. Hij is van Spaanse afkomst en is vooral bekend omdat hij samen met zijn broer Ferran heeft bijgedragen aan het succes van restaurant ElBulli, dat meerdere jaren achtereen is uitgeroepen tot beste driesterrenrestaurant ter wereld. Nu staat hij aan het roer van Enigma in Barcelona en is hij ook een uitstekende patissier, auteur en bovenal expert in culinair onderzoek en ontwikkeling. De creatieve en toch eenvoudige keuken van Albert Adrià is origineel, verfijnd en toegankelijk voor iedereen!

Klik hier voor onze volledige menu